Programmering og modellering

Programmering og modellering er nå godt i gang som nytt fag ved Valler vgs. Det er over femti elever som har valgt faget. Lærerne jobber tverrfaglig mellom matematikk og realfagene og opplever stor interesse og engasjement hos elevene. Stor interesse for det egenutviklede faget har det også vært både fra politikere og andre skoler som vil starte opp. Her kan du lese mer om et prosjekt elevene jobber med nå i høst.

Statsministeren og kunnskapsministeren besøkte Valler

I slutten av oktober fikk vi besøk av Erna Solberg og Henrik Asheim. De ville vite mer om det nye programmeringsfaget som to av lærerne ved Valler har utviklet. Det ble et godt møte mellom politikere, lærere og elever.

Superstudenten

Fra skoleåret 2017-18 har vi inngått en forpliktende avtale med Olav Schewe slik at alle elevene i 1.klasse får tilbud om å lære gode arbeidsvaner og studieteknikk.

Nytt programmeringsfag ved Valler

Fra høsten 2017 tilbyr Valler som første skole i landet det nye faget Programmering og modellering. Nesten 60 elever har valgt faget i neste skoleår, noe som viser at dette er et populært og meget aktuelt fag.

Nytt skoleår

Da er vi godt i gang med det nye skoleåret ved Valler. Her kan du se lysbildene fra det første kontaktmøtet for foresatte på Vg1 og bilder fra fadderordningen og Kalvøya.

Avslutningsfesten for Vg3

Den tradisjonsrike avslutningen for avgangselevene ved Valler arrangeres på skolen onsdag 21.juni kl. 19.00. Her kan du se programmet.

Studieteknikk

Denne våren øker vi innsatsen for å gi elevene ved Valler kunnskap om studieteknikk. Vi samarbeider med Olav Schewe om prosjektet superlæring som hadde kick-off 1.mars. Ambisjonene er å hjelpe elevene til å nå målene sine her på Valler og samtidig få med seg verdifull studieteknikk til videre studier på universitet og høyskole.

Nye fag på Valler

Vi utvider fagtilbudet vårt med to nye fag. Design og arkitektur startet i høst, mens Programmering og modellering settes i gang når neste skoleår starter opp i august. Dette er både spennende og nyskapende, sier rektor ved Valler Berit Hetland.

Vallerrevyen 2017

Årets revy heter À LA MODE. Den hadde premiere mandag 23.januar og spilles t.o.m. lørdag 28. Den har fått strålende anmeldelser med sekser i Aftenposten og femmer i Budstikka. Få med dere revyen!

Skriv for liv

I dag arrangerte elevrådet på Valler aksjonen "Skriv for liv". Det er en aksjon i regi av Amnesty. Det var mange elever innom biblioteket og skrev brev eller signerte protestskriv i solidaritet med personer som har vært utsatt for menneskerettighetsbrudd.