Skolestart på Valler høsten 2017

Første skoledag er torsdag 17.august. Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00. Vg1 møter kl. 10.00.

Superstudenten

Fra skoleåret 2017-18 har vi inngått en forpliktende avtale med Olav Schewe slik at alle elevene i 1.klasse får tilbud om å lære gode arbeidsvaner og studieteknikk.

Nytt programmeringsfag ved Valler

Fra høsten 2017 tilbyr Valler som første skole i landet det nye faget Programmering og modellering. Nesten 60 elever har valgt faget i neste skoleår, noe som viser at dette er et populært og meget aktuelt fag.

Avslutningsfesten for Vg3

Den tradisjonsrike avslutningen for avgangselevene ved Valler arrangeres på skolen onsdag 21.juni kl. 19.00. Her kan du se programmet.

Studieteknikk

Denne våren øker vi innsatsen for å gi elevene ved Valler kunnskap om studieteknikk. Vi samarbeider med Olav Schewe om prosjektet superlæring som hadde kick-off 1.mars. Ambisjonene er å hjelpe elevene til å nå målene sine her på Valler og samtidig få med seg verdifull studieteknikk til videre studier på universitet og høyskole.

Nye fag på Valler

Vi utvider fagtilbudet vårt med to nye fag. Design og arkitektur startet i høst, mens Programmering og modellering settes i gang når neste skoleår starter opp i august. Dette er både spennende og nyskapende, sier rektor ved Valler Berit Hetland.

Vallerrevyen 2017

Årets revy heter À LA MODE. Den hadde premiere mandag 23.januar og spilles t.o.m. lørdag 28. Den har fått strålende anmeldelser med sekser i Aftenposten og femmer i Budstikka. Få med dere revyen!

Skriv for liv

I dag arrangerte elevrådet på Valler aksjonen "Skriv for liv". Det er en aksjon i regi av Amnesty. Det var mange elever innom biblioteket og skrev brev eller signerte protestskriv i solidaritet med personer som har vært utsatt for menneskerettighetsbrudd.

Bærumsmesterskap i sjakk

Fem videregående skoler stilte lag når vi arrangerte sjakkmesterskap på Valler. Alle lagene møtte hverandre og det ble en meget spennende turnering der tre lag kunne vinne før siste runde. Til slutt var det Sandvika som gikk av med seieren.

Innovasjonscamp

På onsdag 2.november var det innovasjonscamp for hele 2.klasse på Valler. I samarbeid med Ungt Entrepenørskap i Akershusble det fokusert på kreativitet og nyskapning i forhold til fremtdige energiløsninger