Samarbeid med bistandsorganisasjonen Sabona

Valler innleder i høst et samarbeid med Sabona om et elevdrevet bistandsprosjekt i Zimbabwe.

En universitetsskole skal bygge ned skillene mellom høyere utdanning og skolene, utvikle kvaliteten på undervisningen for både elever og studenter og legge til rette for forskning på og i skolene.

Valler vgs blir universitetsskole

Valler vgs er plukket ut til å være en av Universitetet i Oslos universitetsskoler i perioden 2018-2022.

Olav Schewe

Superstudenten - studieteknikk

Valler har en forpliktende avtale med Olav Schewe slik at alle elevene i 1. klasse får tilbud om å lære gode arbeidsvaner og studieteknikk.

Programmering og modellering

Programmering og modellering er nå godt i gang som nytt fag ved Valler vgs. Det er over femti elever som har valgt faget. Her kan du lese mer om et prosjekt elevene jobber med nå i høst.

Statsministeren og kunnskapsministeren besøkte Valler

I slutten av oktober fikk vi besøk av Erna Solberg og Henrik Asheim. De ville vite mer om det nye programmeringsfaget som to av lærerne ved Valler har utviklet. Det ble et godt møte mellom politikere, lærere og elever.

Nytt skoleår

Da er vi godt i gang med det skoleåret 2017/2018 ved Valler. Her kan du se lysbildene fra det første kontaktmøtet for foresatte på Vg1 og bilder fra fadderordningen og Kalvøya.

Nytt programmeringsfag ved Valler

Fra høsten 2017 tilbyr Valler som første skole i landet det nye faget Programmering og modellering. Nesten 60 elever har valgt faget i neste skoleår, noe som viser at dette er et populært og meget aktuelt fag.

Avslutningsfesten for Vg3

Den tradisjonsrike avslutningen for avgangselevene ved Valler arrangeres på skolen onsdag 21.juni kl. 19.00. Her kan du se programmet.

Olav Schewe

Studieteknikk

Denne våren øker vi innsatsen for å gi elevene ved Valler kunnskap om studieteknikk. Vi samarbeider med Olav Schewe om prosjektet superlæring som hadde kick-off 1.mars. Ambisjonene er å hjelpe elevene til å nå målene sine her på Valler og samtidig få med seg verdifull studieteknikk til videre studier på universitet og høyskole.

Vallerrevyen 2017

Årets revy heter À LA MODE. Den hadde premiere mandag 23.januar og spilles t.o.m. lørdag 28. Den har fått strålende anmeldelser med sekser i Aftenposten og femmer i Budstikka. Få med dere revyen!