Nytt vitnemål

Skolen er stengt i perioden 2.juli - 1.august. her kan du lese mer om klage på eksamen og nye vitnemål.

Skolestart på Valler høsten 2018

Første skoledag er torsdag 16.august. Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00. Vg1 møter kl. 10.00.

Programmering og modellering

Programmering og modellering er nå godt i gang som nytt fag ved Valler vgs. Det er over femti elever som har valgt faget. Her kan du lese mer om et prosjekt elevene jobber med nå i høst.

Statsministeren og kunnskapsministeren besøkte Valler

I slutten av oktober fikk vi besøk av Erna Solberg og Henrik Asheim. De ville vite mer om det nye programmeringsfaget som to av lærerne ved Valler har utviklet. Det ble et godt møte mellom politikere, lærere og elever.

Superstudenten

Fra skoleåret 2017-18 har vi inngått en forpliktende avtale med Olav Schewe slik at alle elevene i 1.klasse får tilbud om å lære gode arbeidsvaner og studieteknikk.

Nytt programmeringsfag ved Valler

Fra høsten 2017 tilbyr Valler som første skole i landet det nye faget Programmering og modellering. Nesten 60 elever har valgt faget i neste skoleår, noe som viser at dette er et populært og meget aktuelt fag.

Nytt skoleår

Da er vi godt i gang med det nye skoleåret ved Valler. Her kan du se lysbildene fra det første kontaktmøtet for foresatte på Vg1 og bilder fra fadderordningen og Kalvøya.

Avslutningsfesten for Vg3

Den tradisjonsrike avslutningen for avgangselevene ved Valler arrangeres på skolen onsdag 21.juni kl. 19.00. Her kan du se programmet.

Studieteknikk

Denne våren øker vi innsatsen for å gi elevene ved Valler kunnskap om studieteknikk. Vi samarbeider med Olav Schewe om prosjektet superlæring som hadde kick-off 1.mars. Ambisjonene er å hjelpe elevene til å nå målene sine her på Valler og samtidig få med seg verdifull studieteknikk til videre studier på universitet og høyskole.

Nye fag på Valler

Vi utvider fagtilbudet vårt med to nye fag. Design og arkitektur startet i høst, mens Programmering og modellering settes i gang når neste skoleår starter opp i august. Dette er både spennende og nyskapende, sier rektor ved Valler Berit Hetland.