Åpen skole på dag og kveld den 14.januar

Vi ønsker 10. klassinger velkommen til Valler på mandag 14.januar mellom kl. 08.30-13.00. I år har vi åpen skole også på kveldstid mellom kl. 17.00 og 20.30 for både foreldre og 10.klassinger. Dere treffer elever, lærere og ledelse og får et inntrykk av undervisningen og det gode miljøet på Valler.

Dagtid kl. 8.30-13.00

Dere tas i mot ved inngangen av rådgiverne og guider fra elevrådet fra kl. 08.30 og videre utover dagen.

Møte med ledelsen på Valler og informasjon om fagtilbudet vårt og skolehverdagen kl. 9, 10 og 12.

Runde på skolen med elevguidene. Dere besøker klasserom og undervisning, og stands rundt på skolen med ulike fag og elevaktiviteter på Valler.

Kveldstid kl. 17.00-20.30

Dere tas i mot ved inngangen av rådgiverne og guider fra elevrådet fra. kl. 17.00 og videre utover kvelden.

Møte med ledelsen på Valler og informasjon om fagtilbudet vårt og skolehverdagen kl. 17.30 og 19.00.

Informasjon på stands fra elever og lærere med fokus på ulike fag og elevaktiviteter på Valler.

Dere får bl.a. vite mer om dette

Stor stand med de ulike programfagene vi tilbyr på Valler
Elevrådet, fadderprogram, makkerskap og skolestartuken
Vallerrevyen
Vallermarsjen
Klassekamper og ulike temadager
Sjakk
Ekskursjoner og fagdager
Sabona
Politisk forum
Idrett på høyt nivå kombinert med studiespesialisering på Valler.
Karriereveiledning

"Det du ikke visste om Valler" - Vi svarer på alt dere måtte lure på om Valler!

Se mer om Valler på vår ofisielle facebookside

...