Har du søkt videregående opplæring for høsten 2016?

Her finner du viktig informasjon om hvordan inntaket foregår. Viktige datoer, hvordan du svarer på tilbud, stipend fra lånekassen, skoleskyss, klage på inntak og skoleskyss og skolestart

Fadderopplæring

I dag har det vært fadderopplæring, så nå er vi topp forberedt på å ta i mot de nye elevene som begynner i 1.klasse til høsten, sier Eline og Tuva som står i spissen for fadderprogrammet på Valler. Med seg på laget har de rådgiverne Ida Selmer og Kim Thorkildsen og miljøarbeider Andreas Hasund Ødegård...og ca. 70 faddere.

Studieteknikk

Studieteknikk er et hovedsatsingsområde på Valler. Frem mot tentamen og eksamen får elevene i 3.klasse høre på erfaringene til Olav Schewe. Han har skrevet boken "Superstudent - lær mer effektivt og få bedre karakterer" og er en stor ressursperson på feltet.

Åpen skole

Nesten 450 tiendeklasinger besøkte Valler på Åpen skole 25. og 26.januar. De fikk informasjon om studiespesialisering og fagtilbud, guidet tur på skolen, besøk i undervisningen og ikke minst snakke med vallerelevene om faglige og sosiale aktiviteter, om hvordan det er å være elev på Valler.

Få med deg den kritikerroste Vallerrevyen

Årets revy, med tittelen Herre Gud, spilles fra 18.-23.januar. Revygjengen håper alle vil komme å se revyen som de har jobbet hardt for og som har fått strålende kritikker i avisene. Klikk for reservering av billetter og forestillinger og for å lese hva Budstikka og Aftenposten skriver om Vallerrevyen

Karrieredagen

Komponist Bjarne Kvinnsland besøkte Valler på Karrieredagen og fortalte om sin utdanning og yrke. Rådgiverne hadde invitert vallerforeldre til å fortelle om yrkene sine til elevene på Vg2. Både lege-, arkitekt-, gründer-, psykolog-, journalist- og ingeniøryrket var på plass.

Skriv for liv

Over hundre elever samlet seg i auditoriet i storefri på fredag 11.desember og skrev solidaritetsbrev til en samvittighetsfange eller flyktning. Jeg er veldig fornøyd med oppmøtet og engasjementet sa vallerelev Marte Nygaard Lind som arrangerete Skriv for liv kampanjen til Amnesty.

Matte med frukt

Mange vallerelever benyttet seg av lekseverkstedet i matematikk i november og desember. Veldig nyttig var dommen fra elevene.

Vernissage på Valler

Elevene på Visuelle kunstfag 2 viser for tiden frem arbeidene sine. Utstillingen ble åpnet med vernissage der elevene og lærer Tine Busk fortalte om tema, prosess og inspirasjon.

Vallermarsjen

Vallermarsjen ble arrangert i midten av oktober i et strålende høstvær. Med startnummer og ryggsekk gikk eller løp rundt åtti sprekinger de tre milene. De raskeste kom i mål på imponerende 2 timer og 30 minutter, men alle som fullfører denne kraftprøven har grunn til å være stolte av seg selv.