Elevrådseminar på Valler

Elevrådet på Valler har en viktig rolle og samarbeider tett med ledelsen. I september hvert år arrangerer skolen elevrådseminar med fokus på skolens psykososiale arbeidsmiljø og hva det innebærer å være med i elevrådet. Alle de tillitsvalgte elevene fra de ulike klassene deltar på seminaret.

Valler vant Bærumstafetten

For tredje året på rad ble det seier i Bærumstafetten mot andre videregående skoler i Bærum. Mange av elevene på Valler driver aktivt med friidrett, ski og andre sportsgrener på et høyt nivå ved siden av skolen.

Velkommen til kontaktmøte på Vg1

Torsdag 27. august kl. 18.30 inviterte vi til det første kontaktmøte for foresatte til elever på Vg1. Lysbildene fra møtet ligger her sammen med en presentasjon av studieteknikk.

Skolestart Vg2 og Vg3

Første skoledag er tirsdag 18. august. Elever på Vg2 og Vg3 møter opp kl. 09.00. Ta med PC og lås til bokskap første skoledag. Les mer hvis du er ny elev på Valler i Vg2 eller Vg3.

O-løp og skolegårdsdans

Det er mye aktivitet på Valler i mai måned. Ved siden av det faglige arbeidet i undervisningen arrangeres både orienteringsløp og skolegårdsdans for alle elevene.

Maleriutstilling

Elevene i visuelle kunstfag stiller nå ut sine siste arbeider. Maleriutstillingen har navnet "Lag på lag" og elevene har latt seg inspirere av blant andre Anselm Kiefer og Jackson Pollock.

Kanonball

Vinneren av vårens kanonballturnering på Valler ble klasse 1F. De slo 2D i en dramatisk finale og kunne feire seieren med pizza og økt selvtillit. Elevrådets Marte Nygaard Lind stod i spissen for arrangementet. Siden mars har nesten alle klassene på skolen deltatt. Marte forteller om stort engasjement og ingen personskader!

Sterke prestasjoner

Vallers tradisjoner for å gjøre det svært godt i de nasjonale fagolympiadene fortsetter. I år har Sigurd Opdal Eidem og Peter Polescynski Hoel kvalifisert seg til den internasjonale finalen i henholdsvis kjemi- og fysikk OL. I informatikkolympiaden gjorde Mikael Klages det skarpt.

Oppgradering på Valler

Vi gleder oss stort over oppgraderingen av Valler som foregår denne våren, sier rektor Berit Hetland. Fellesområdene innendørs vil bli betydelig forbedret og både kantine og bibliotek får et skikkelig løft.

Vallerrevyen

Revyen har premiere mandag 19.januar kl.19.00. Revysjef Clara Wiker kan fortelle om hektisk aktivitet og stor stemning i revygruppen. Vallerrevyen har lange tradisjoner ved skolen. Årets revy heter "Stakkars oss!" og spilles fra 19. - 24. januar. Bestill billetter her.