Det nye elevrådet

Rett før jul ble Vallers elevråd for 2015 valgt. Zahra Hosseinpoor ble leder for elevrådet som spiller en viktig rolle for miljøet på skolen.

Ungdommens kritikerpris

Klasse 2STE på Valler er i år plukket ut som en av syv deltakere i juryen som skal kåre vinneren av Ungdommens kritikerpris for 2015.

Lekseverksted - Matte med frukt

Onsdag 26/11, 3/12 og 10/12 er det lekseverksted i matematikk i første økt. Elever på alle trinn og alle mattekurs kan møte opp og ta med seg oppgaver og spørsmål de vil ha hjelp til. Skolen byr på sunn og god frukt.

Kunnskapsministeren besøkte Valler

I dette skoleåret fikk vi besøk av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han ville vite mer om det gode realfagmiljøet på Valler.

Kavliprisen

Den 9.september var pedagogisk leder for realfag, Ann-Kristin Hjelde, og 13 elever fra Valler invitert til utdelingen av Kavliprisen i Oslo konserthus. Det var en flott opplevelse hvor elevene fikk innsikt i banebrytende forskning og møte med både prisvinnere og kunnskapsministeren.

Gründercamp på Valler

Hele Vg2 var med på årets Gründercamp som ble arrangert av organisasjonen Ungt entrepenørskap. Det kokte av kreativitet og nyskapende løsninger på fremtidens energiutfordringer.

Seier i Bærumstafetten

For andre året på rad ble det seier til Valler i Bærumstafetten.

Vallermarsjen

Over hundre elever stilte til start på Vallermarsjen i år. Den klassiske Vallerånden lever videre.