IKT

KONTAKT

Frank, Daniel og Jon Anders hjelper deg. IKT-service holder till ved klasserommene innerst i gangen.

Avslutningsfesten for Vg3

09.06.2017

Den tradisjonsrike avslutningen for avgangselevene ved Valler arrangeres på skolen onsdag 21.juni kl. 19.00. Her kan du se programmet.

Studieteknikk

06.03.2017

Denne våren øker vi innsatsen for å gi elevene ved Valler kunnskap om studieteknikk. Vi samarbeider med Olav Schewe om prosjektet superlæring som hadde kick-off 1.mars. Ambisjonene er å hjelpe elevene til å nå målene sine her på Valler og samtidig få med seg verdifull studieteknikk til videre studier på universitet og høyskole.

Nye fag på Valler

20.12.2016

Vi utvider fagtilbudet vårt med to nye fag. Design og arkitektur startet i høst, mens Programmering og modellering settes i gang når neste skoleår starter opp i august. Dette er både spennende og nyskapende, sier rektor ved Valler Berit Hetland.