Elevundersøkelsen Vg1

24.11.2017

I uke 48 gjennomfører alle elevene på Vg1 elevundersøkelsen som handler om trivsel og læring på skolen. Her er informasjon om undersøkelsen til foresatte.

Programmering og modellering

15.11.2017

Programmering og modellering er nå godt i gang som nytt fag ved Valler vgs. Det er over femti elever som har valgt faget. Lærerne jobber tverrfaglig mellom matematikk og realfagene og opplever stor interesse og engasjement hos elevene. Stor interesse for det egenutviklede faget har det også vært både fra politikere og andre skoler som vil starte opp. Her kan du lese mer om et prosjekt elevene jobber med nå i høst.

Statsministeren og kunnskapsministeren besøkte Valler

07.11.2017

I slutten av oktober fikk vi besøk av Erna Solberg og Henrik Asheim. De ville vite mer om det nye programmeringsfaget som to av lærerne ved Valler har utviklet. Det ble et godt møte mellom politikere, lærere og elever.