Koronaviruset - viktig info om fravær og undervisning

Vallerrevyen 2020

Årets revy har fått navnet "Full spredning" og har premiere mandag 20.januar. Dette er et kjempearrangement for skolen og stor underholdning for publikum. Revyen spilles hver kveld i uke 4 med avslutning lørdag 25.januar. Her er det bare å kjøpe billett folkens!

Vallermarsjen 2019

Den store styrkeprøven eller høstens vakreste eventyr ble arrangert i strålende septembervær. Over 160 spreke vallerelever gjennomførte den 3 mil lange marsjen på en fredag ettermiddag. Dette er et unikt arrangement som viser noe av Vallers særpreg.

Biologiekskursjoner

Biologielevene på Valler reiser hver høst på feltkurs. Her legges et faglig grunnlag som de bygger videre på gjennom skoleåret.

Ungt entrepenørskap

Valler var som en av fem videregående skoler i Akershus invitert til å delta på Innovasjonscamp i regi av Ungt entrepenørskap.. Tema var bærekraftige byer og samfunn, med utgangspunkt i Osloregionen.

Skolestart på Valler høsten 2019

Første skoledag er tirsdag 20. august. Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00. Vg1 møter kl. 10.00.

En universitetsskole skal bygge ned skillene mellom høyere utdanning og skolene, utvikle kvaliteten på undervisningen for både elever og studenter og legge til rette for forskning på og i skolene.

Valler vgs blir universitetsskole

Valler vgs er plukket ut til å være en av Universitetet i Oslos universitetsskoler i perioden 2018-2022.

Nytt vitnemål 2019

Skolen er stengt i perioden 1.juli - 1.august. Her kan du lese mer om klage på eksamen og nye vitnemål.

Victoria med finaleutkast til nytt fylkesvåpen for Viken

Før jul deltok kunstelevene på Valler i konkurransen om å tegne det nye fylkesvåpenet til Viken. Blant over 600 innsendte forslag plukket juryen ut tegningen til Victoria Bakken i 2A som én av ti finalister.

Samarbeid med bistandsorganisasjonen Sabona

Valler innleder i høst et samarbeid med Sabona om et elevdrevet bistandsprosjekt i Zimbabwe.