Vallermarsjen 2019

Den store styrkeprøven eller høstens vakreste eventyr ble arrangert i strålende septembervær. Over 160 spreke vallerelever gjennomførte den 3 mil lange marsjen på en fredag ettermiddag. Dette er et unikt arrangement som viser noe av Vallers særpreg.

Biologiekskursjoner

Biologielevene på Valler reiser hver høst på feltkurs. Her legges et faglig grunnlag som de bygger videre på gjennom skoleåret.

Ungt entrepenørskap

Valler var som en av fem videregående skoler i Akershus invitert til å delta på Innovasjonscamp i regi av Ungt entrepenørskap.. Tema var bærekraftige byer og samfunn, med utgangspunkt i Osloregionen.

Skolestart på Valler høsten 2019

Første skoledag er tirsdag 20. august. Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00. Vg1 møter kl. 10.00.

En universitetsskole skal bygge ned skillene mellom høyere utdanning og skolene, utvikle kvaliteten på undervisningen for både elever og studenter og legge til rette for forskning på og i skolene.

Valler vgs blir universitetsskole

Valler vgs er plukket ut til å være en av Universitetet i Oslos universitetsskoler i perioden 2018-2022.

Nytt vitnemål 2019

Skolen er stengt i perioden 1.juli - 1.august. Her kan du lese mer om klage på eksamen og nye vitnemål.

Victoria med finaleutkast til nytt fylkesvåpen for Viken

Før jul deltok kunstelevene på Valler i konkurransen om å tegne det nye fylkesvåpenet til Viken. Blant over 600 innsendte forslag plukket juryen ut tegningen til Victoria Bakken i 2A som én av ti finalister.

Samarbeid med bistandsorganisasjonen Sabona

Valler innleder i høst et samarbeid med Sabona om et elevdrevet bistandsprosjekt i Zimbabwe.

Olav Schewe

Superstudenten - studieteknikk

Valler har en forpliktende avtale med Olav Schewe slik at alle elevene i 1. klasse får tilbud om å lære gode arbeidsvaner og studieteknikk.

Programmering og modellering

Programmering og modellering er nå godt i gang som nytt fag ved Valler vgs. Det er over femti elever som har valgt faget. Her kan du lese mer om et prosjekt elevene jobber med nå i høst.