Skolestart på Valler høsten 2019

Første skoledag er tirsdag 20. august. Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00. Vg1 møter kl. 10.00.

Vi ser frem til å møte gamle og nye elever ved skolestart. Under ser dere et grovoppsett over den første skoleuken.

Vg1-første skoleuke

• Tirsdag 20. august: Fremmøte kl. 10.00 i gymsalen. Møte med kontaktlærer. Fadderprogram. Fotografering.
  • Onsdag 21. august: Tid med kontaktlærer. Fotografering. Fadderprogram. IKT-program. Undervisning starter .
  • Torsdag 22. august: Fotografering. IKT-program. Bokutlevering. Fadderprogram og lunsj.
  • Fredag 23. august: IKT-program. Bokutlevering. Vanlig undervisning.
  • Mandag 26. august: Ekskursjon med fremmedspråk før lunsj.
    Vanlig undervisning og IKT-program etter lunsj.
  • Tirsdag 27. august: Aktivitetsdag på Kalvøya (hele skolen)

Vg2 og Vg3-første skoleuke

• Tirsdag 20. august: Fremmøte kl. 09.00 i gymsalen. Tid m/kontaktlærer. Faddermøte kl. 11.00.
    • Vg3: Hente bøker og IKT-sjekk etter lunsj.
    • Vg2: IKT-sjekk.
  • Onsdag 21. august: Vanlig undervisning starter.
    • Vg3: Bokutlevering fortsetter.
    • Vg2: Hente bøker.
  • Torsdag 22. august: Vanlig undervisning. Fotografering av nye elever.
  • Fredag 21. august: Vanlig undervisning.Fotografering av nye elever. Bokutlevering for faddere.
  • Mandag 26. august: Vanlig undervisning.
  • Tirsdag 27.august: Aktivitetsdag på Kalvøya.