Åpen skole på dag og kveld den 16.januar

Vi ønsker 10. klassinger og foreldre velkommen til Valler på torsdag 16.januar mellom kl. 13.00 - 19.00. Skolens ledelse holder foredrag med informasjon om fagtilbud og skolehverdag kl. 13.30, 14.30, 17.00 og 18.00. Dere treffer også elever og lærere og får et inntrykk av undervisningen og det gode miljøet på Valler.

Dag og kveld kl. 13.00-19.00

Dere tas i mot ved inngangen av rådgiverne og guider fra elevrådet fra kl. 13.00 og videre utover ettermiddagen.

Møte med ledelsen på Valler og informasjon om fagtilbudet vårt og skolehverdagen på disse tidspunktene:

Kl. 13.30
Kl. 14.30
Kl. 17.00
Kl. 18.00

Runde på skolen med elevguidene på dagtid. Dere besøker klasserom og undervisning, og får informasjon på stands fra elever og lærere med fokus på ulike fag og elevaktiviteter på Valler.

På ettermiddag og kveld vil det være et ekstra fokus på fagtilbudet vårt.

NB! På kveldstid mellom kl. 16-19 er det parkering i skolegården med innkjørsel fra Harreschous vei.

Dere får bl.a. vite mer om dette

Stor stand med de ulike programfagene vi tilbyr på Valler
Elevrådet, fadderprogram, makkerskap og skolestartuken
Vallerrevyen
Vallermarsjen
Klassekamper og ulike temadager
Sjakk
Ekskursjoner og fagdager
Sabona - bistandsarbeid i Afrika
Politisk forum
Karriereveiledning

"Det du ikke visste om Valler" - Vi svarer på alt dere måtte lure på om Valler!

Se mer om Valler på vår ofisielle facebookside

...