Valler videregående skole er stengt

På grunn av korona er Valler vgs stengt fra og med fredag 13.mars frem til regjeringen åpner de videregående skolene igjen. Det er bestemt at skriftlig eksamen er avlyst. Les oppdatert melding fra rektor her.

Melding fra rektor ved Valler, Berit Hetland, tirsdag 7.april 2020:

Kjære elever!

Tre uker med stengt skole og strenge restriksjoner på sosialt samvær, er noe vi alle kjenner på. Undervisningen går likevel for fullt digitalt og med imponerende innsats både fra dere og lærerne!

Regjeringen offentliggjorde i dag 7.4 at studieforberedende vgs fortsatt skal være stengt. Valler vil derfor fortsette med digital undervisning etter påske og legge opp til følgende struktur på undervisningen:

- Vi følger timeplanen, men med noen individuelle tilpasninger på grunn av  hjemmekontor for lærerne. Dette kommuniseres direkte til dere i fagene på ITL.

- Alle klasser/grupper skal møtes digitalt ved oppstart av økten.

- Plan for økta/perioden skal ligge på ITL.

- Undervisningen skal være mer variert med for eksempel gruppearbeid digitalt.

- Vi skal være mer bevisst på hvor mye lekser vi gir og antall innleveringer.

- Vi har digital planleggingsdag med lærerne 14.4, så hjemmeundervisningen starter onsdag 15.4.

Plan for resten av skoleåret med vurderinger legges ut på ITL den 15/4. Denne planen er med forbehold siden siden det ikke er avklart når vi kan møtes på skolen igjen.

Fortsett med god innsats og bruk de digitale mulighetene til utvikling i fagene og ha kontakt med hverandre!

Fortsatt god påske!

Mvh Berit

-----------

I og med at skriftlig eksamen er avlyst vil elevene få vitnemål med standpunktkarakterer. Avgjørelse om privatisteksamen kommer senere.

Det er ikke avklart om det blir muntlig eksamen i juni.

Les pressemeldingen fra Viken fylkeskommune om stengte skoler og overføring til digital undervisning:

Elever må ta med seg bøker og undervisningsmateriell hjem torsdag 12.mars. Forøvrig vil skolen være åpen for elever mellom kl. 10 og 11 dersom noen må innom å hente noe eller har behov for it-support.