Valler vant Bærumstafetten

For tredje året på rad ble det seier i Bærumstafetten mot andre videregående skoler i Bærum. Mange av elevene på Valler driver aktivt med friidrett, ski og andre sportsgrener på et høyt nivå ved siden av skolen.

Stafett gjennom Bærum

Årets Bærumstafett mellom elevene ved videregående skoler i Bærum, ble arrangert torsdag 17.september, uten værgudenes velsignelse men med et imponerende engasjement fra både løpere og arrangører. Starten gikk på Eikeli videregående skole og løypa gikk via Nadderud, Rosenvilde og Valler med målgang på Sandvika videregående skole. Dermed har vi også nevnt skolen som deltok på stafetten. Stafetten består av 21 mellomdistanseetapper jevnt fordelt på jenter og gutter.

Prestisje

Bærumstafetten er en prestisjefylt tvekamp der det handler om å vinne, men det sosiale aspektet og den uformelle kontakten mellom elevene på tvers av skolene er også viktig. Elevene som ikke løper deltar enten som funksjonærer eller som heiagjeng når løperne passerer deres skole.

Seier og vandrepokal til Valler

Årets stafett var lenge en jevn affære men til slutt viste det seg at Valler videregående skole hadde det sterkeste laget. For tredje år på rad gikk de av med seieren i stafetten og fikk dermed den flotte vandrepokalen til odel og eie. Etter Valler ble rekkefølgen Nadderud, Sandvika, Rosenvilde og Eikeli

Etter målgang var det premieseremoni og Sandvika videregående skole sørget for servering av mat og drikke til alle løperne.