Simen Littorin Birkeland med tyskklassen

Gullmedaljer i språkolympiadene

Valler har i alle år gjort det sylskarpt i ulike realfagsolympiader. Spenningen var stor når vallerelevene i år skulle stille opp i de ulike språkolympiadene. Det endte med gull- og sølvmedaljer i både fransk og tysk.

Skolestart på Valler august 2020

Første skoledag er tirsdag 18. august. Vg2 og Vg3 møter kl. 08.20. Vg1 møter kl. 10.00.

Nytt vitnemål

Her finner du informasjon om utstedelse av nytt vitnemål sommeren 2020.

Koronaviruset - viktig info om fravær og undervisning

Vallerrevyen 2020

Årets revy har fått navnet "Full spredning" og har premiere mandag 20.januar. Dette er et kjempearrangement for skolen og stor underholdning for publikum. Revyen spilles hver kveld i uke 4 med avslutning lørdag 25.januar. Her er det bare å kjøpe billett folkens!

Vallermarsjen 2019

Den store styrkeprøven eller høstens vakreste eventyr ble arrangert i strålende septembervær. Over 160 spreke vallerelever gjennomførte den 3 mil lange marsjen på en fredag ettermiddag. Dette er et unikt arrangement som viser noe av Vallers særpreg.

Biologiekskursjoner

Biologielevene på Valler reiser hver høst på feltkurs. Her legges et faglig grunnlag som de bygger videre på gjennom skoleåret.

Ungt entrepenørskap

Valler var som en av fem videregående skoler i Akershus invitert til å delta på Innovasjonscamp i regi av Ungt entrepenørskap.. Tema var bærekraftige byer og samfunn, med utgangspunkt i Osloregionen.

Skolestart på Valler høsten 2019

Første skoledag er tirsdag 20. august. Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00. Vg1 møter kl. 10.00.

En universitetsskole skal bygge ned skillene mellom høyere utdanning og skolene, utvikle kvaliteten på undervisningen for både elever og studenter og legge til rette for forskning på og i skolene.

Valler vgs blir universitetsskole

Valler vgs er plukket ut til å være en av Universitetet i Oslos universitetsskoler i perioden 2018-2022.