Skolestart på Valler høsten 2019

Første skoledag er tirsdag 20. august. Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00. Vg1 møter kl. 10.00.

Nytt vitnemål 2019

Skolen er stengt i perioden 1.juli - 1.august. Her kan du lese mer om klage på eksamen og nye vitnemål.

En universitetsskole skal bygge ned skillene mellom høyere utdanning og skolene, utvikle kvaliteten på undervisningen for både elever og studenter og legge til rette for forskning på og i skolene.

Valler vgs blir universitetsskole

Valler vgs er plukket ut til å være en av Universitetet i Oslos universitetsskoler i perioden 2018-2022.

Victoria med finaleutkast til nytt fylkesvåpen for Viken

Før jul deltok kunstelevene på Valler i konkurransen om å tegne det nye fylkesvåpenet til Viken. Blant over 600 innsendte forslag plukket juryen ut tegningen til Victoria Bakken i 2A som én av ti finalister.

Samarbeid med bistandsorganisasjonen Sabona

Valler innleder i høst et samarbeid med Sabona om et elevdrevet bistandsprosjekt i Zimbabwe.

Olav Schewe

Superstudenten - studieteknikk

Valler har en forpliktende avtale med Olav Schewe slik at alle elevene i 1. klasse får tilbud om å lære gode arbeidsvaner og studieteknikk.

Programmering og modellering

Programmering og modellering er nå godt i gang som nytt fag ved Valler vgs. Det er over femti elever som har valgt faget. Her kan du lese mer om et prosjekt elevene jobber med nå i høst.

Statsministeren og kunnskapsministeren besøkte Valler

I slutten av oktober fikk vi besøk av Erna Solberg og Henrik Asheim. De ville vite mer om det nye programmeringsfaget som to av lærerne ved Valler har utviklet. Det ble et godt møte mellom politikere, lærere og elever.

Nytt skoleår

Da er vi godt i gang med det skoleåret 2017/2018 ved Valler. Her kan du se lysbildene fra det første kontaktmøtet for foresatte på Vg1 og bilder fra fadderordningen og Kalvøya.

Nytt programmeringsfag ved Valler

Fra høsten 2017 tilbyr Valler som første skole i landet det nye faget Programmering og modellering. Nesten 60 elever har valgt faget i neste skoleår, noe som viser at dette er et populært og meget aktuelt fag.