Victoria med finaleutkast til nytt fylkesvåpen for Viken

Før jul deltok kunstelevene på Valler i konkurransen om å tegne det nye fylkesvåpenet til Viken. Blant over 600 innsendte forslag plukket juryen ut tegningen til Victoria Bakken i 2A som én av ti finalister.

Samarbeid med bistandsorganisasjonen Sabona

Valler innleder i høst et samarbeid med Sabona om et elevdrevet bistandsprosjekt i Zimbabwe.

Olav Schewe

Superstudenten - studieteknikk

Valler har en forpliktende avtale med Olav Schewe slik at alle elevene i 1. klasse får tilbud om å lære gode arbeidsvaner og studieteknikk.

På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Programmering og modellering

Programmering og modellering er nå godt i gang som nytt fag ved Valler vgs. Det er over femti elever som har valgt faget. Her kan du lese mer om et prosjekt elevene jobber med nå i høst.

Statsministeren og kunnskapsministeren besøkte Valler

I slutten av oktober fikk vi besøk av Erna Solberg og Henrik Asheim. De ville vite mer om det nye programmeringsfaget som to av lærerne ved Valler har utviklet. Det ble et godt møte mellom politikere, lærere og elever.

Nytt skoleår

Da er vi godt i gang med det skoleåret 2017/2018 ved Valler. Her kan du se lysbildene fra det første kontaktmøtet for foresatte på Vg1 og bilder fra fadderordningen og Kalvøya.

Nytt programmeringsfag ved Valler

Fra høsten 2017 tilbyr Valler som første skole i landet det nye faget Programmering og modellering. Nesten 60 elever har valgt faget i neste skoleår, noe som viser at dette er et populært og meget aktuelt fag.

Avslutningsfesten for Vg3

Den tradisjonsrike avslutningen for avgangselevene ved Valler arrangeres på skolen onsdag 21.juni kl. 19.00. Her kan du se programmet.