Karrieredagen

Komponist Bjarne Kvinnsland besøkte Valler på Karrieredagen og fortalte om sin utdanning og yrke. Rådgiverne hadde invitert vallerforeldre til å fortelle om yrkene sine til elevene på Vg2. Både lege-, arkitekt-, gründer-, psykolog-, journalist- og ingeniøryrket var på plass.

Skriv for liv

Over hundre elever samlet seg i auditoriet i storefri på fredag 11.desember og skrev solidaritetsbrev til en samvittighetsfange eller flyktning. Jeg er veldig fornøyd med oppmøtet og engasjementet sa vallerelev Marte Nygaard Lind som arrangerete Skriv for liv kampanjen til Amnesty.

Matte med frukt

Mange vallerelever benyttet seg av lekseverkstedet i matematikk i november og desember. Veldig nyttig var dommen fra elevene.

Vernissage på Valler

Elevene på Visuelle kunstfag 2 viser for tiden frem arbeidene sine. Utstillingen ble åpnet med vernissage der elevene og lærer Tine Busk fortalte om tema, prosess og inspirasjon.

Vallermarsjen

Vallermarsjen ble arrangert i midten av oktober i et strålende høstvær. Med startnummer og ryggsekk gikk eller løp rundt åtti sprekinger de tre milene. De raskeste kom i mål på imponerende 2 timer og 30 minutter, men alle som fullfører denne kraftprøven har grunn til å være stolte av seg selv.

Innovasjonscamp 2015

Alle elevene på Vg2 deltok på årets innovasjonskamp. Valler har i flere år samarbeidet med Ungt Entrepenørskap i Akershus om dette arrangementet. Campen stimulerer elevenes gründerånd, kreativitet, samarbeidsevne og presentasjonsteknikk. Oppdraget handlet om energiløsninger for fremtiden. Oppdragesgiver var Enova. Det ble en annerledes og lærerik dag.

Elevrådseminar på Valler

Elevrådet på Valler har en viktig rolle og samarbeider tett med ledelsen. I september hvert år arrangerer skolen elevrådseminar med fokus på skolens psykososiale arbeidsmiljø og hva det innebærer å være med i elevrådet. Alle de tillitsvalgte elevene fra de ulike klassene deltar på seminaret.

Valler vant Bærumstafetten

For tredje året på rad ble det seier i Bærumstafetten mot andre videregående skoler i Bærum. Mange av elevene på Valler driver aktivt med friidrett, ski og andre sportsgrener på et høyt nivå ved siden av skolen.

Velkommen til kontaktmøte på Vg1

Torsdag 27. august kl. 18.30 inviterte vi til det første kontaktmøte for foresatte til elever på Vg1. Lysbildene fra møtet ligger her sammen med en presentasjon av studieteknikk.

Skolestart Vg2 og Vg3

Første skoledag er tirsdag 18. august. Elever på Vg2 og Vg3 møter opp kl. 09.00. Ta med PC og lås til bokskap første skoledag. Les mer hvis du er ny elev på Valler i Vg2 eller Vg3.