O-løp og skolegårdsdans

Det er mye aktivitet på Valler i mai måned. Ved siden av det faglige arbeidet i undervisningen arrangeres både orienteringsløp og skolegårdsdans for alle elevene.

Maleriutstilling

Elevene i visuelle kunstfag stiller nå ut sine siste arbeider. Maleriutstillingen har navnet "Lag på lag" og elevene har latt seg inspirere av blant andre Anselm Kiefer og Jackson Pollock.

Kanonball

Vinneren av vårens kanonballturnering på Valler ble klasse 1F. De slo 2D i en dramatisk finale og kunne feire seieren med pizza og økt selvtillit. Elevrådets Marte Nygaard Lind stod i spissen for arrangementet. Siden mars har nesten alle klassene på skolen deltatt. Marte forteller om stort engasjement og ingen personskader!

Sterke prestasjoner

Vallers tradisjoner for å gjøre det svært godt i de nasjonale fagolympiadene fortsetter. I år har Sigurd Opdal Eidem og Peter Polescynski Hoel kvalifisert seg til den internasjonale finalen i henholdsvis kjemi- og fysikk OL. I informatikkolympiaden gjorde Mikael Klages det skarpt.

Oppgradering på Valler

Vi gleder oss stort over oppgraderingen av Valler som foregår denne våren, sier rektor Berit Hetland. Fellesområdene innendørs vil bli betydelig forbedret og både kantine og bibliotek får et skikkelig løft.

Vallerrevyen

Revyen har premiere mandag 19.januar kl.19.00. Revysjef Clara Wiker kan fortelle om hektisk aktivitet og stor stemning i revygruppen. Vallerrevyen har lange tradisjoner ved skolen. Årets revy heter "Stakkars oss!" og spilles fra 19. - 24. januar. Bestill billetter her.

Det nye elevrådet

Rett før jul ble Vallers elevråd for 2015 valgt. Zahra Hosseinpoor ble leder for elevrådet som spiller en viktig rolle for miljøet på skolen.

Ungdommens kritikerpris

Klasse 2STE på Valler er i år plukket ut som en av syv deltakere i juryen som skal kåre vinneren av Ungdommens kritikerpris for 2015.

Lekseverksted - Matte med frukt

Onsdag 26/11, 3/12 og 10/12 er det lekseverksted i matematikk i første økt. Elever på alle trinn og alle mattekurs kan møte opp og ta med seg oppgaver og spørsmål de vil ha hjelp til. Skolen byr på sunn og god frukt.

Kunnskapsministeren besøkte Valler

I dette skoleåret fikk vi besøk av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han ville vite mer om det gode realfagmiljøet på Valler.